НОВОСТИ

СО 40 ИЗГРАДЕНИ ОБЈЕКТИ И ПРОШИРУВАЊЕ НА БИЗНИСОТ СО ИЗГРАДБА НА СОВРЕМЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТАР АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ОДБЕЛЕЖУВА 14 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

Адора инженеринг на големиот православен христијански празник Пресвета (Голема ) Богородица, одбележува 14 години од своето постоење. Градежната компанија основана на 28-ми август 2002-ра година

Прочитај повеќе »

Честитка од Адора инженеринг, по повод националниот празник Илинден

Адора инженеринг им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Македонија, вработени, купувачи и деловни партнери. Одбележувајќи 113 години од Илинденското востание и

Прочитај повеќе »