СО 40 ИЗГРАДЕНИ ОБЈЕКТИ И ПРОШИРУВАЊЕ НА БИЗНИСОТ СО ИЗГРАДБА НА СОВРЕМЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТАР АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ОДБЕЛЕЖУВА 14 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

Адора инженеринг на големиот православен христијански празник Пресвета (Голема ) Богородица, одбележува 14 години од своето постоење. Градежната компанија основана на 28-ми август 2002-ра година од докажаниот стопанственик проф. д-р Ванчо Чифлиганец, почнувајќи со само двајца вработени, по 14 годишниот успешен развој, во 2016-та година достигна бројка од над 400 вработени. Компанијата, која израсна во […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОМОШ ВО ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА

Со ангажирање на дел од градежната механизација за расчистување на поплавените подрачја и донации за настраданото население, Адора инженеринг помага во санирање на штетите од големото невреме во скопскиот регион. Компанијата со багер меѓу првите се вклучи и неколку дена работеше на  расчистување на каналите во општина Илинден, подели повеќе пакети со гумени чизми и […]

АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ СО ФАСАДАТА ЌЕ ГО ДОБИЕ СВОЈОТ КОМПЛЕТЕН ЛИК

Со интензивна работа на фасадата, на што се ангажирани 50-тина искусни фасадери, новиот атрактивен комплекс Адора Flatiron Скопје, почнува да го добива својот конечен лик, што ќе биде со вистински сјај кога фасадата ќе биде комплетно завршена. По финализирањето на современата фасадна столарија и нејзиното застаклување, ќе се работи на уредување на атриумот-заедничкиот внатрешен простор […]

Честитка од Адора инженеринг, по повод националниот празник Илинден

Адора инженеринг им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Македонија, вработени, купувачи и деловни партнери. Одбележувајќи 113 години од Илинденското востание и 72 години од Првото заседание на АСНОМ, им оддаваме почит на сите херои, борци и револуционери кои го вградија својот живот во темелите на слободна и независна Македонија. Големиот празник […]