НОВОСТИ

Започна градба на Дијамантската градина на Адора, нов елитен станбено деловен објект ,,Adora Diamond Garden‘‘, во Карпош-Скопје со бетонирање на темелна плоча

Тимот на Адора инженеринг дооел-Скопје: менаџери, инженери, надзори и 120 висококвалификувани македонски неимари градежни работници, со 4 пумпи, 26 миксери,на првиот есенски ден, 22.9.2016 година,

Прочитај повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани купувачи на станови и деловни простории во објектите на Адора инженеринг. Менаџментот на Адора инженеринг на чело со генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец,

Прочитај повеќе »

ПО ПОВОД 1-ВИ СЕПТЕМВРИ, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОДАРОЦИ ГИ ИЗНЕНАДИ НАЈМЛАДИТЕ СТАНАРИ ОД ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ ЦРКВА 2

Децата на станарите во објектот Аеродром Црква 2 на Адора иженеринг кои денес го имаа првиот ден во училишните клупи, од менаџментот на градежната компанија

Прочитај повеќе »