Започна градба на Дијамантската градина на Адора, нов елитен станбено деловен објект ,,Adora Diamond Garden‘‘, во Карпош-Скопје со бетонирање на темелна плоча

Тимот на Адора инженеринг дооел-Скопје: менаџери, инженери, надзори и 120 висококвалификувани македонски неимари градежни работници, со 4 пумпи, 26 миксери,на првиот есенски ден, 22.9.2016 година, започнаа со бетонирање на армирано бетонска темелна плоча. Станбено деловниот објект Adora Diamond Garden, е втемелен на плоча со дебелина од 110 сантиметри. Во неа се очекува во континуитет да […]

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани купувачи на станови и деловни простории во објектите на Адора инженеринг. Менаџментот на Адора инженеринг на чело со генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец, ја известува јавноста дека после силниот земјотрес кој го зафати главниот град Скопје и околината, во ниту еден објект на Адора инженеринг нема оштетување на армирано-бетонскиот и ѕидарски конструктивен систем, […]

ЧЕСТИТ 8-МИ СЕПТЕМВРИ, 25 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Нека ни е честит и вечен Денот на независноста на Република Македонија 8-ми Септември, кога пред 25 години граѓаните на референдум се изјаснија за независност. На овој ден во 1991-ва првиот претседател на Македонија Киро Глигоров на сите граѓани им ја честита слободна, суверена и самостојна Македонија, а ние сме одговорни пред идните генерации да […]

ПО ПОВОД 1-ВИ СЕПТЕМВРИ, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОДАРОЦИ ГИ ИЗНЕНАДИ НАЈМЛАДИТЕ СТАНАРИ ОД ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ ЦРКВА 2

Децата на станарите во објектот Аеродром Црква 2 на Адора иженеринг кои денес го имаа првиот ден во училишните клупи, од менаџментот на градежната компанија добија пригодни подароци- школски прибор со искрени желби за среќен почеток на учебната година и успешно школување. Најмладите вработени во Адора, Елисавета и Ангела, ги посетија учениците од прво до деветто […]