АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ – РОДОВО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА ВО 2016

Адора инженеринг е прогласена за родово одговорна компанија во 2016-та година што исплаќа родово еднаква плата, од страна на Finance Think, Институтот за економски истражувања и политики во Скопје на економскиот форум што се одржа на тема: „Родово еднакви плати за поголем економски раст“. Организаторите на форумот потенцираа дека особено радува фактот што во компанија […]

ПАРИЧКАТА ЗА ВАСИЛИЦА ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НАЈМНОГУ СРЕЌА И ДОНЕСЕ НА АНГЕЛА ХАЏИ-МИТРОВА

Традиционално, Адора инженеринг по повод Православната Нова Година и празникот Василица, за вработените организираше кршење на пита со паричка. Годинава паричката ја најде најмладата во Адора, Ангела Хаџи-Митрова, вработена во правниот сектор, која како најсреќна, според верувањето ќе има многу здравје, среќа, бериќет и успех во  2017-та година. Директорот на финансии Ѓорѓи Рибарски ја подели […]

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ-ТЕЛЕВИЗОРИ ОД НОВОГОДИШНАТА ПРОМОЦИЈА

На купувачите на стан Наталија Јовановска и Дејан Петрушевски денес, на празникот Православна-Стара Нова Година, им беа доделени подароците смарт тв апарати, кои ги добија исполнувајќи ги условите од новогодишната промоција на Адора инженеринг. Подарувајќи им среќа и радост на семејствата Јовановски и Петрушевски, Адора инженеринг им честита на новиот дом и им посака среќно […]