АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ДИЈАМАНТСКА НАГРАДА, МУЗИЧКИ, АКТЕРСКИ И РАДИО ЅВЕЗДИ НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ REALEXPO 2017

Под слоганот „Пресели се за мене”, дијамантско изненадување за купувачите и многу забава со македонските ѕвезди, на уникатен препознатлив штанд, градежната компанија Aдора инженеринг се претставува на 7-миот Саем на недвижности RealExpo 2017, што започна денес во Скопје. Посетителите сликовите, реално и низ стручни информации, можат да дознаат да дознаат повеќе за предностите на органската […]

ПРЕСЕЛИ СЕ ЗА МЕНЕ И ДОБИЈ ДИЈАМАНТСКИ ПРСТЕН

Сите купувачи на стан или деловен простор од 25.02. до 08.03. 2017 со потпишан преддоговор и уплатени 30 % од цената, ќе учествуваат во извлекувањето на наградата Дијамантски прстен на 10.03.2017. во Адора инженеринг. Во наградната игра ќе учествуваат сите купувачи на стан или деловен простор во Адора инженеринг кои ќе ги исполнат правилата. ПРАВИЛА […]

Адора инженеринг со најиновативна програма на саемот на недвижности RealЕxpo 2017

Под слоганот „Пресели се за мене” на уникатен и препознатлив штанд од утре (28.02-11 ч.) започнува претставувањето на Aдора инженеринг на Саемот на недвижности 2017. На штандот на Адора на Скопски саем сите посетители и заинтересирани клиенти ќе добијат можност да се информираат за богатата понуда на овој градежен бренд и да доживеат сосема ново […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ПОДДРЖА ПРВИОТ ИТ НАСТАН TЕCH.O

Valoso Hub, меѓународна старт ап компанија, за прв пат во Македонија го организираа првиот ИТ настан Tech.O, дел од StartUp Europe Week, на кој еден од партнерите и поддржувачи е Адора инженеринг. Учесниците имаа можност да слушаат за најновите технологии, иновативни апликации и маркетинг алатки за промоција на бизнисот и да научат како умно да […]

РОМАНТИЧЕН ВИНСКИ ВИКЕНД-ПОДАРОК ЗА СИТЕ КУПУВАЧИ НА СТАН ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ОД 1-ВИ ДО 20-ТИ ФЕВРУАРИ ПО ПОВОД ПРАЗНИЦИТЕ НА ЉУБОВТА И ВИНОТО

По повод празниците со кои на 14-ти февруари се слават љубовта и виното, Свети Валентин и Свети Трифун, Адора инженеринг за секој купен стан од 1-ви до 20-ти февруари, со склучен преддоговор и реализирана уплата, подарува романтичен вински викенд за двајца.  Традицијата на градежниот бренд за награди и изненадувања на своите купувачи, овој пат продолжува […]