55 ГОДИНИ ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС. ГРАДЕЊЕТО СЕИЗМИЧКИ СТАБИЛНИ ГРАДБИ Е ГАРАНЦИЈА ЗА СИГУРЕН ДОМ БЕЗ СТРАВ ОД ЗЕМЈОТРЕСИ

По повод 55 годишнината од скопскиот земјотрес, во кој беа разурнати и оштетени 43.800 домови, 1.070 граѓани го загубија животот, над 4.000 беа повредени, а 200.000 луѓе останаа без покрив над главата, им оддаваме почит на жртвите и посакуваме никогаш да не се повтори ваква катастрофа. Адора инженеринг на 50 годишнината од скопскиот земјотрес, во […]

ПРЕДАДЕНИ КЛУЧЕВИТЕ НА ПРВИТЕ СТАНАРИ НА DIAMOND GARDEN BY ADORA

Насмевки, возбуда, задоволни и среќни лица на првите станари кои денес ги добија клучевите од нивниот нов дом во атрактивниот комплекс Diamond Garden by Adora во Тафталиџе, Карпош, Скопје. Купувачите кои избрале дом во Дијамантската градина на Адора, денес од менаџерите за продажба ги добија клучевите и кутиите со симболични подароци, Упатство за квалитетно домување […]