НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ БЕШЕ ДЕЛ ОД „ЕКОНОМСКИТЕ РАЗГОВОРИ ВО ВИЕНА“ – НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

На Виенскиот економски форум 2019, што се одржа со Еврокомесарот Јоханес Хан, македонскиот премиер Зоран Заев, вицепремиерот Кочо Анѓушев и бизнисмени од реномирани компании, меѓу

Прочитај повеќе »

Адора инженеринг добитник на наградата „КРЕАТОРИ НА СТОЛЕТИЕТО“ за особен придонес во развојот на идеи, иновации и инвестиции во претприемништвото во средна и југоисточна европа

Во присуство на високи претставници на државата, бизнис секторот и меѓународниот економски форум „Перспективи“, денес на градежната компанија Адора инженеринг ѝ беше доделена големата интернационална

Прочитај повеќе »