АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ БЕШЕ ДЕЛ ОД МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА „ИДНИНАТА НА ГРАДЕЖНИОТ СЕКТОР 2019“ ВО ВИЕНА АВСТРИЈА

На конференцијата и меѓународните деловни средби „FUTURE OF BUILDING 2019“ ( „ИДНИНАТА НА ГРАДЕЖНИОТ СЕКТОР 2019“), што се одржа во Виена, Австрија, со поддршка на Адора инженеринг, учествуваше проект менаџерот, архитект Нина Стрезоска, која од овој инспиративен форум се врати со многу нови сознанија и идеи за идните проекти. Стрезоска, чија специјалност е енергетската ефикасност […]