ДОНАЦИЈА НА Д-Р ДРАГАНА Д. ЧИФЛИГАНЕЦ ВО ЈЗУ УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО – СКОПЈЕ

Извршната директорка на Адора инженеринг д-р Драгана Д. Чифлиганец подари апарат за рана дијагностика на оштетување на слухот на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство во Скопје, за рано детектирање кај новороденчињата. Со тимот лекари на Клиниката на гинекологија и акушерство, прим. д-р Елизабета Петковска и д-р Снежана Јанчевска, на чело со директорката на гинекологија, […]