ЗА ВРЕМЕ НА КРИЗАТА СО КОРОНАВИРУС ИНТЕНЗИВИРАЈТЕ ЈА ЕЛЕКТРОНСКАТА КОМУНИКАЦИЈА СО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Со цел да им овозможи непречена комуникација и постојана достапност на клиентите, купувачите, соработниците и пријателите на компанијата, почитувајќи ги препораките на Владата на Македонија за време на кризата со коронавирусот, Адора инженеринг ги поканува сите заинтересирани максимално да ги користат корпоративните електронски комуникациски канали во современата дигитална ера. Заинтересираните за нашата понуда на недвижности, […]

НАГРАДА „ДАМА НА ГОДИНАТА“ ЗА Д-Р ДРАГАНА ЧИФЛИГАНЕЦ ВО БЕЛГРАД ЗА ИНОВАТИВНОСТ ВО ДОМУВАЊЕТО И ЗА ФИЛАНТРОПИЈА

Д-р Драгана Д. Чифлиганец синоќа во Белград ја доби престижната интернационална награда „Дама на годината“ за иновативност во домувањето и за филантропија. На 12-тата манифестација во Белекспо центарот, за избор на дами и џентлмени на годината, наградени беа истакнати жени и мажи од јавниот, економскиот и општествениот живот од Србија и Европа, меѓу кои и […]

АДОРА НА СИТЕ ДАМИ ИМ ГО ЧЕСТИТА 8-МИ МАРТ

Адора инженеринг на сите дами, вработени, купувачи, жени – деловни партнери и соработнички им го честита интернационалниот ден на жената 8-ми Март. Празникот е вистински повод на сите дами, мајки, сопруги, колешки и пријателки да им честитаме на силата, храброста, посветеноста и добрите дела со кои тие оставаат силен печат во семејството, домот, средината каде […]