АДОРА ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН НА СИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЈАНИ

Со поздравот „Христос воскресе, Навистина Восекресе“, Адора инженеринг им го честита празникот на Христовото воскресение, Велигден, на сите православни христијани, МПЦ-ОА, вработени, соработници, клиенти, купувачи, пријатели. Празникот над празниците нека не обедини сите со иста молитва за добро здравје, сила и истрајност, да се справиме со големите предизвици и да излеземе од оваа криза како […]

ПОРАДИ „КОРОНА КРИЗАТА“, ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА И СТРОГАТА ИЗОЛАЦИЈА, СТОПИРАНА Е ИЛУМИНАЦИЈАТА НА АДОРА FLATIRON

Целта на мерката за времено исклучување на надворешното осветлување на објектот Адора Flatiron е солидаризирање со бројните рестрикции во секојдневниот живот на граѓаните, во услови на вонредна состојба, строга изолација, долги полициски часови и глобална пандемија COVID-19. Со тоа ќе се намалат трошоците за заедничкото надворешно осветлување на Адора Flatiron, што ќе придонесе за намалување […]