ЧЕСТИТКА ОД АДОРА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТНА НЕЗВИСНОСТА

Адора инженеринг на сите граѓани им го честита националниот празник 8-ми Септември, денот на незвисноста на Република Македонија. Потсетувајќи се на историскиот референдум на 8-ми септември 1991-ва година, кога граѓаните убедливо се изјаснија за сувереност, независност и самостојност на Македонија и на македонскиот народ, упатуваме порака за поголема сплотеност и заедничка посветеност на сите граѓани […]