Градежниот бренд Адора и Фондацијата Новак Ѓоковиќ, со партнерска хумана мисија во Србија за подобра иднина на најмладите

Компанијата Adora Living Solution, којашто го претставува градежниот бренд Адора во Србија, воспостави соработка со Фондацијата Новак Ѓоковиќ и како нејзин главен партнер, учествува во реализацијата на проектот за реконструкција и адаптација на детската градинка во Љубиш, општина Чајетина. Селото Љубиш се наоѓа во непосредна близина на српскиот планински туристички центар Златибор, кадешто Адора го […]

АДОРА ВИ ЈА ЧЕСТИТА НОВАТА 2021 И БОЖИЌНТЕ ПРАЗНИЦИ

Испраќајќи ја 2020 како година со многу нови предизвици, на почетокот од Новата 2021, Адора на сите граѓани, вработени, купувачи, деловни партнери и соработници, им посакува многу здравје, мир, спокој, љубов, радост и успеси, вредни за паметење. Со надеж дека сме побогати со едно ново искуство и нови проритети во животот, се надеваме дека пред […]

АДОРА И ФОНДАЦИЈАТА ЧИФЛИГАНЕЦ СО НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ИЗРАДУВАА 350 ДЕЦА ВО МАКЕДОНИЈА

олгогодишната традиција продолжи и на крајот од 2020, кога со обезбедување и делење на 350 новогодишни пакетчиња, Адора и Фондацијата проф. д-рВанчо Чифлиганец ги израдуваа најмладите на Детската клиника во Скопје, Црвениот Крст во Радовиш, Детската амбасада во Прилеп и Здружението на деца со посебни потреби во Скопје. Топ менаџментот на градежниот бренд и фондацијата […]