ЧЕСТИТКА ОД АДОРА ДО СИТЕ ДАМИ ЗА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЖЕНАТА

Адора Бизнис Групацијата на своите вработени од понежниот пол, на сите соработнички, на сите дами кои својот дом го избрале од нашиот градежен бренд, на сите пријателки и дами во Македонија и во светот им го честита 8-ми Март, интернационалниот ден на жената. Ѝ посакуваме среќен празник на секоја дама која го прави овој свет […]