Нашиот најдобар македонски кик боксер Димитар Ѓорѓиев, го донесе 4-тото светско злато во Адора!

По освојувањето на 4-тата светска шампионска титула во кик бок во Италија, Диме, нашата Адора Атлета, ја сподели радоста со компанијата која 9 години континуирано го поддржува на патот кон спортските победи. Прогласувањето на Димитар Ѓорѓиев за 4-кратен светски првак во кик бокс, за топ менаџментот на Адора е највредна сатисфакција и мотив за негова […]

ЧЕСТИТКА ОД АДОРА ЗА ДЕНОТ НА НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ-11 ОКТОМВРИ

Адора инженеринг упатува честитка по повод националниот празник 11 Октомври, Денот на востанието на македонскиот народ, до државните, локални и други инстанци, своите вработени, клиенти, соработници и сите граѓани на Македонија. Во годината кога одбележуваме значаен јубилеј, 80 години од почетокот на народноослободителната антифашистичка борба, која симболично започна со пукање на првата пушка на 11-ти […]

Известување од Адора инженеринг во врска со случувањата и реакциите во јавноста околу купувањето на Топланите Исток и Запад од стечајна постапка

Како генерален директор и сопственик на Адора инженеринг, би сакал да дадам видување на нашата компанија во врска со некои од реакциите во јавноста околу купувањето на Топланите Исток и Запад од стечајна постапка, инаку поранешен имот на Топлификација АД. Пред сè, би се осврнал кон реакциите на Здружението на граѓани акционери во Топлификација – […]