„Македонскиот сон – Ние сме светски шампиони” промовирани во Радовиш на „Спортист на годината”

Најновите изданија на Фондацијата „Проф. д-р Ванчо Чифлиганец“, спортската монографија „Македонскиот сон – Ние сме светски шампиони“ и истоимениот документарен филм, реализирани кон крајот на 2021-ва година, деновиве беа промовирани на изборот на „Спортист на годината“ во организација на Општина Радовиш. Видео филмот и печатеното издание беа со воодушевување примени од спортистите и од радивишани, […]