SKOPJE – NOVO LISICE – BUSINESS PREMISES

[new_royalslider id=”9″]

Modern business and shopping center in Skopje, in the modern Municipality of Aerodrom – Novo Lisiche. The only facility of its kind in this part of city, near the new residential settlement “Adora” along the boulevard “Vidoe Smilevski Bato” on the corner of Februarski Pohod str.and ASNOM boulevard, the main traffic arteries of entry and exit of Skopje, from and to Veles, Kumanovo and Belgrade, near the gas station “Makpetrol”, Vardar quay, the new park with exhibitioned airplane, Church St. Jovan Krstitel (St. John the Baptist) donated the company and a future Aqua Park. The attractive business and shopping center in Aerodrom – Novo Lisiche has an area of over 3000 m2, 26 offices, 18 on the ground floor, 8 on the first floor with a flexible plan, with the possibility of a merging, two entrances, two lifts and private parking space. It is suitable to perform all types of business activities and services.

СКОПЈЕ – НОВО ЛИСИЧЕ – ОПШТИНА АЕРОДРОМ

[new_royalslider id=”9″]

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УРБАНО ЖИВЕЕЊЕ И УСПЕШЕН БИЗНИС

Модерниот станбено-деловен објект Ново Лисиче 961/11 е на булевар АСНОМ бр.33, Ново Лисиче, во атрактивната општина Аеродром, Скопје, во рамките на новата современа населба со девет згради во ист препознатлив стил на Адора и новиот деловно-трговски центар Рамстор, изграден од Адора инженеринг.
Објектот каде има слободен само еден деловен простор, локал бр. 3 со површина од 33 m², е меѓу булеварот „Видое Смилевски Бато“, ул. Февруарски поход и булеварот АСНОМ, на главните сообраќајни артерии за влез и излез од Скопје, од и кон Велес, Куманово и Белград, во близина на бензинската пумпа „Макпетрол“, кејот на реката Вардар, новиот парк со авион и црквата Св. Јован Крстител, донација на фондацијата проф. Д-р Ванчо Чифлиганец. Во овој модерен, нов дел на Скопје, со доста жители, со добра инфраструктура и сообраќајна поврзаност, има одлични услови за развој на успешен бизнис од различни дејности.
Деловниот простор во Ново Лисиче има сопствени паркиралишта во непосредна близина, за сопствениците и клиентите.