НОВОСТИ

Адора инженеринг добитник на наградата „КРЕАТОРИ НА СТОЛЕТИЕТО“ за особен придонес во развојот на идеи, иновации и инвестиции во претприемништвото во средна и југоисточна европа

Во присуство на високи претставници на државата, бизнис секторот и меѓународниот економски форум „Перспективи“, денес на градежната компанија Адора инженеринг ѝ беше доделена големата интернационална

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА ВОВЕДУВАЊЕ НА BOUTIQUE REAL ESTATE КОНЦЕПТОТ ВО ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА ЗА КОМПЛЕКСОТ DIAMOND GARDEN

Адора инженеринг од Светската маркетинг организација, во Амстердам е наградена со златен медал за квалитет, за воведување на Boutique Real Estate концептот во Југоисточна Европа.

Прочитај повеќе »

Светска награда за иновативност во стилот и квалитетот на домувањето THE BIZZ 2016, Монте Карло

Адора инженеринг ја доби наградата The BIZZ 2016 за иновативност во стил и квалитетот на домувањето во Монте Карло, Монако од Светската бизнис конфедерација, една од најзначајните

Прочитај повеќе »

Европски награди за најуспешна компанија и најуспешен менаџер, 2012, Виена, Австрија

Адора Инженеринг и д-р Ванчо Чифлиганец – единствените претставници од Македонија се добитници на наградата- Најдобро претпријатие од градежништвото и Најдобар менаџер од Македонија во

Прочитај повеќе »