Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Тековни објекти

21/04/2017

Скопје – Аеродром Црква 3

Модерниот станбен објект „Аеродром Црква 3“ е на ул. „Методија Шаторов Шарло“, на почеток на урбаната општина Аеродром, 10 минути пеш од строгиот центар на Скопје и главниот градски плоштад Македонија. Објектот е на атрактивна локација, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица во Скопје, булеварите „Јане Сандански“ и „Кузман Јосифовски-Питу“, непосредно до црквата…

Повеќе
11/08/2016

РЕКРЕАТИВЕН КОМПЛЕКС АДОРА ИЛИНДЕН – СКОПЈЕ ДОМ ЗА ЖИВЕЕЊЕ И НЕГА „ВТОРА МЛАДОСТ“

Рекреативниот комплекс Адора Илинден-Скопје – Дом за живеење „Втора младост“, се гради на атрактивна локација во срцето на општина Илинден-веднаш до главната сообраќајница, во непосредба близина на Град Скопје, со пристап до развиена инфраструктура. Комплексот проектиран на приземје и пет ката, со дел за домување, заеднички простории и простории за лекување и нега, ресторан, кујна,…

Повеќе