Адора инженеринг го одбележа 20 јуни- денот на градежните работници на Македонија

Тие што градат убави објекти, треба и убаво да живеат. Адора инженеринг е компанија која своите градежни работници ги вреднува, цени и наградува. Со редовна плата, организирана исхрана на градилиште и заштитна опрема за секој, најважниот човечки ресурс во една градежна компанија- градежниот работник, е високо мотивиран и насочен кон квалитетно, брзо и беспрекорно завршување на дневните обврски. За да се одбележи денешниот ден, генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец на сите свои вработени предвреме им го исплати заслужениот регрес за годишен одмор, како стимул за натамошна успешна работа. Работникот на прво место, зашто вреден и креативен менаџерски тим се најголемото богатство за просперитет и напредок на една компанија. 

Vredniot_graditelski_tim_na_Adora

Rabotnici na betoniranje Betoniranje 2

Ishrana za vraboteni Betoniranje 1Парк 1,2,3, Аеродром- Скопје

Archive