АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВРЕДНО И КВАЛИТЕТНО ГО ГРАДИ КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Градежниот високопрофесионален тим  на Адора инженеринг ја  бетонира плочата над шестти кат на комплексот Адора Flatiron Скопје, во која се вградени 400м3 бетон со цврстина на бетон МБ 35 и 50 тони ребреста и мрежеста арматура. Примената на повисоки стандарди од пропишаните, е гаранција за високиот квалитет и стабилност на зградата, која ќе вдоми повеќе од 250 семејства, сопственици на дом изграден по светски стандарди. Ангажираниот стручен тим на Адора инженеринг продолжуваат со армирање, шелување и бетонирање на столбови и ѕидови и армирано-бетонски платна од 7-ми кат. Идејата за изградба на ексклузивен објект, инспириран од архитектонската икона на Менхетен, зградата Flatiron, се реализира според предвидениот план и динамика за работа, а се наоѓа во зона со развиена инфраструктура и сообраќајници, на само 10 минути пеш од  централниот плоштад на Скопје. Градежната оператива на Адора инженеринг, на чело со генералниот менаџер, проф. д-р Ванчо Чифлиганец и натаму работи интензивно и посветено, за станарите во рекорден рок да добијат сигурен, атрактивен и топол дом на најдобрата локација во Скопје.

12242288_10205052480143637_887162606_n

12244188_10205052455703026_1748725793_nIMG_20151113_094927

Flatiron by night (2)

Archive