ВИЛА АДОРА ЦРНИЧЕ – ЗЕЛЕН РАЈ ЗА УРБАНО-РЕЛАКСИРАНО И ЗДРАВО ДОМУВАЊЕ СО СКОПЈЕ НА ДЛАНКА

Во главниот град, на само три минути возење од строгиот центар, елитната Вила Адора во скопско Црниче, нуди идеални услови за урбано, спокојно и здраво домување во чиста еколошка средина, со чудесен панорамски поглед од каде Скопје се гледа како на дланка. Вклопен во природниот амбиент, со свеж воздух од падините на Водно, кој е за 10 ˚C понизок од летните жешки температури во Скопје, овој резиденцијален објект нуди модерно домување во комплетно опремени станови со површина од 85 м², веднаш вселиви, со имотен лист и сопствени паркиралишта, достапни со лифт. Вилата Адора во Црниче, сместена на атрактивна локација во сопствена парк шума на 6.500 м² со 1.200 дрвја и цветна градина е вистинска зелена оаза за урбано, интимно и релаксирано домување, надвор од градскиот хаос, со лесно секојдневно функционирање, прошетки во природа, рекреација и одмор, на дофат на срцето на македонската метропола.

20170323_141617 dscn3385 park-crnice 20170323_145345 10 20170323_144753 crnice-009 15

Archive