Голем интерес за станбената понуда на Адора инженеринг во Охрид преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Со понудата на последните станови во атрактивниот објект Билјанини Извори, Адора инженеринг се претстави на второто гостување на караванот „Купи куќа, купи стан“ на министерството за финансии во Охрид. Во рамките на овој проект, поддржан од Адора инженеринг, граѓаните на Македонија кои ги исполнуваат условите, можат на исклучително поволен начин, со државни субвенции, да станат сопственици на квалитетен, безбеден, енергетски ефикасен стан во прочуените Билјанини Извори, во близина на центарот на Охрид, градските плажи и Националниот Парк Галичица, со одлични услови за живеење и релаксација. За проектот „Купи куќа, купи стан“,  за кој може да се аплицира до 31-ви декември годинава, забележителен интерес покажаа голем број охридски семејства, млади брачни парови и граѓани, кои можат под изразено поволни услови и цена, да купат некој од последните станови во резиденцијалниот објект Билјанини Извори на потврдениот градежен бренд Адора инженеринг во Охрид.

Адора инженеринг со „Купи куќа, купи стан“ во Охрид

DSC_0959 DSC_0944

Билјанини Извори- Охрид

Archive