ЗГОЛЕМЕНА ПРОДАЖБА ОД 63 % НА СТАНОВИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО ПРВО ТРИМЕСЕЧЈЕ ОД 2016

Во првото тримесечје годинава во Адора инженеринг се продадени недвижности со вкупна површина од 6.200 м², што претставува пораст од 63 % споредено со продажбата во првите три месеци од минатата година. Од јануари до март 2016-та оваа градежна компанија продаде 84 квалитетни станови, 68 модерни паркиралишта и 7 луксузни деловни простории во своите објекти во Скопје. Забележителниот раст на продажбата во првите три месеци го потврдува големиот интерес на граѓаните за купување квалитетни недвижности од докажаниот градежен бренд Адора инженеринг.

P1060556 (3)DSCN0646 DSCN0495 DSCN0497

Archive