КАМАТА ОД 2,9 ОТСТО ЗА КУПУВАЊЕ ДОМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ПРЕКУ ШПАРКАСЕ БАНКА

Адора инженеринг во соработка со Шпаркасе банка нуди можности за најповолно финансирање при купување стан, Шпаркасе банка за купувачите на дом од Адора инженеринг нуди атрактивни услови за станбен кредит со камата од 2,9 отсто и само 15 отсто учество. На овој начин финансирањето на нов дом е подостапно за граѓаните.

Во Адора инженеринг и во сите филијали на Шпаркасе банка во Македонија вработените им стојат на располагање на заинтересираните граѓани за сите детали при аплицирање и одобрување на станбен кредит. Искористете ја можноста да го остварите Вашиот сон, да изберете квалитете дом од Адора инженеринг и брз и едноставен начин на негово финансирање. Максималниот рок на отплата на станбениот кредит е до 30 години.

adora-sparkasse-2flatiron-iscistena20170512_112005

Archive