На 8 март, меѓународниот ден на жената, за успешната кариера на д-р Драгана Д. Чифлиганец

Адора инженеринг на сите припаднички на понежниот пол им го честита 8 март, меѓународниот ден на жената, со желба секој ден да добиваат внимание и третман што го заслужуваат.  Искуството и кариерата на младата успешна жена-менаџерка д-р Драгана Д. Чифлиганец, извршна директорка во Адора инженеринг, низ интервју во најновото издание на магазинот Порта 3, нека биде инспирација и мотив за многу жени кои чекорат по животниот пат на успехот…

Cestitka 8 mart 2015

 

Archive