НОВ ДОМ ПО ЕКСТРА ПОВОЛНА ЦЕНА ВО ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ КРУЖЕН ТЕК НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Адора инженеринг во месец август нуди одлична можност со одлична цена за купување веднаш вселив стан од 84 м2 во објектот „Аеродром Кружен тек

Stan tip 3- 2,3,4,5

-Објектот „Аеродром Кружен тек“ се наоѓа наспроти здравствената поликлиника Јане Сандански, црквата Св. Илија и детската градинка Изворче, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица, со лесен пристап до главните сообраќајници, значајни институции и центри во општина Аеродром и Скопје, на граѓаните им нуди можност под поволни услови да станат сопственици на дом со европски квалитет и луксузен деловен простор за успешен бизнис во близина на централната урбана зона на македонската метропола.

-Објектот е на девет ката и поткровје, со 120 еко-станови, деловни простории и модерни паркиралишта.

– „Аеродром Кружен тек“ е изграден според унифицираната методологија на Адора инженеринг, светските стандарди за квалитетно домување, енергетски ефикасен кој на станарите им штеди енергија, пари за греење и за ладење.

-Со уредена хортикултурно оплеменета средина, објектот нуди одлични услови за урбано живеење, бизнис и релаксација.

Archive