Usje Priznanie

ПРИЗНАНИЕ ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА 60 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЦЕМЕНТАРНИЦА УСЈЕ ТИТАН

Адора инженеринг доби вредно признание од Цементарница Усје Титан за долгогодишната плодна соработка, како потврда за особениот придонес за развојот на градежната индустрија, на прославата на 60 годишниот јубилеј на оваа компанија во Скопје. Инженерскиот тим на Адора инженеринг беше почестен со врачувањето на специјалното признание меѓу стратешките деловни партнери на Цементарница Усје, особено што цементот на овој потврден интернационален бренд кој е нераскинлив дел од македонското општество, е вграден во сите објекти и домови изградени од Адора инженеринг, кои се одликуваат со врвна цврстина, стабилност и европски квалитет. Менаџментот и тимот на Адора инженеринг уште еднаш ѝ го честита шест деценискиот јубилеј и успешен развој на Цементарница Усје Титан, посакувајќи уште многу децении плодна соработка.

Nagradeni Usje

Usje Priznanie

Archive