СО УЧЕСТВО ОД САМО 15 % И НАЈНИСКА КАМАТА ОД 2,9 % АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СО НАЈПОВОЛНИ КРЕДИТИ ЗА КУПУВАЊЕ СТАН

Со најниска каматна каматна стапка од 2,9 % на годишно ниво и учество од само 15 % за одобрување кредит, Адора инженеринг заедно со Комерцијална банка, на купувачите на недвижности им нуди исклучително поволни услови за станбено кредитирање. Во промотивниот период до 31-ви мај годинава, купувачите на стан од Адора инженеринг со кредит од Комерцијална банка, не плаќаат трошоци за негово одобрување и администрирање, а се ослободени и од надомест за проценка на вредноста на недвижниот имот.

Со промотивните пакети за станбено кредитирање, Адора инженеринг во соработка со банкарскиот сектор, на граѓаните им нуди најдобри услови за купување стан и деловен простор. Со тоа тие имаат можност на најповолен начин, со одложено плаќање на долг рок, да станат сопственици на докажано сигурни, енергетски ефикасни станови А-класа, изградени по европски стандарди и на луксузни деловни простории за успешен бизнис, изградени од овој градежен бренд со 13 годишна традиција, потврден во Македонија и афирмиран на меѓународно ниво.

Aerdrom park 1,2,3

Pod Vodno-Centar, Skopje

Biljanini izvori-Ohrid

 

 

Archive