cestitka-za-denot-na-nezavisnosta-2017

ЧЕСТИТКА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА МАКЕДОНИЈА

Градежната компанија Адора инженеринг на сите граѓани им го честита националниот празник 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија.
На 26 годишнината од историскиот референдум кога граѓаните се изјаснија за независна, суверена македонска држава, да им се оддолжиме на храбрите претци чувајќи ја слободната, стабилна, обединета, демократска, економски развиена, европска Македонија. Сплотени како нација и држава да чекориме напред по патот кон попросперитетна држава со поквалитетен живот и посреќни граѓани.

cestitka-za-denot-na-nezavisnosta-2017

Archive