DSCN4085

1 СЕПТЕМВРИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОДАРОЦИ ЗА НАЈМЛАДИТЕ

Децата на вработените во Адора Инженеринг кои денес го имаа првиот ден во училишните клупи, на симболична свеченост, од менаџментот на Адора Инженеринг добија пригодни подароци и искрени желби за среќен почеток на учебната година и успешно школување. 

Првачињата со подароците и менаџментот на Адора Инженеринг ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец и изв. дир. д-р Драгана Д. Чифлиганец  

Подарувајќи им училишен прибор, таблети, ранци и традиционални сметала, генералниот директор на компанијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец во пријатен амбиент потенцира дека младите поколенија на вработените се иднината на Адора Инженеринг, како и на Македонија. „Јас и моите соученици го започнавме школувањето со дрвените сметала, бевме успешни во училиштето, како и во работата, а сега стигнавме до најновите генерации компјутери. Им посакувам на децата на вработените во Адора Инженеринг да бидат успешни во учењето и работењето, најмалку како нивните родители кои се потврдени како успешни стручњаци во компанијата која е меѓу најуспешните во Македонија и еден ден да станат дел од нашиот тим“- им порача на децата и нивните родители ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец, кој им го разубави првиот школски ден на двете Андреи, на Петар, Павел, Дарија, Михаела, Максимилијан и Мила. 

Децата на вработените во Адора Инженеринг со училишни подароци на 1 септември 

Малите првачиња во Адора Инженеринг посакаа кога ќе бидат големи да станат директори, ветеринари, балерини и принцези, се фотографираа за спомен со менаџментот на компанијата и со двојниот светски првак во кик бокс до 75 кг  Димитар Ѓеорѓиев, кој за подготовките за настапот на претстојното европско првенство во кик бокс во Шпанија од компанијата е поддржан со спонзорство од 2000 евра. 

Првачињата, со светскиот првак во кик бокс Димитар Ѓеорѓиев и менаџментот на Адора Инженеринг-голем поддржувач на споротот и спортистите

Традиционалните одбележувања на важни настани, датуми и поводи за вработените и нивните деца се традиција во Адора Инженеринг во рамките на општествено одговорните практики и грижата за вработените како нејзино најголемо богатство, со што компанијата им возвраќа за нивниот придонес за растот и развојот на Адора Инженеринг. 

Традиционални прослави за вработените во Адора Инженеринг и нивните потомци 

Archive