ЧЕСТИТ БОЖИЌ ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ ДЕНЕС ГО СЛАВАТ ПРАЗНИКОТ НА ХРИСТОВОТО РАЃАЊЕ

Адора инженеринг им го честита големиот празник Божиќ на сите христијани, деловни партнери, купувачи и граѓани кои го слават Христовото раѓање според Грегоријанскиот календар.

Нека прославата на Божиќ биде во знакот на Божјата љубов, милост, радост, надеж, простување, толеранција, почитување на различностите во општеството, за мир, среќа, благосостојба и севкупен напредок на Македонија.

Archive