RAMAZA1 copy

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ИМ ГО ЧЕСТИТА РАМАЗАН БАЈРАМ НА ИСЛАМСКИТЕ ВЕРНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА

 „Адора Инженеринг“ на сите припадници на муслиманската вероисповед во Македонија, на своите вработени, купувачи, деловни партнери,  соработници и на  Исламската верска заедница им го честита најсветиот исламски празник Рамазан-бајрам. Посакувајќи им на муслиманите празникот да го минат во мир, здравје, спокојство и благосостојба со најблиските, од компанијата порачуваат богатството на различни култури и религии да биде позитивен пример на взаемна почит, меѓуетничка и меѓурелигиска соработка, добар соживот, цврсти мостови на пријателство и духовен мир на сите граѓани за просперитет на Македонија.

Archive