СО НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ ОД АДОРА, МАЈА ШИШКОВА, СТАНАР ВО ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ ПОД ВОДНО, УЖУВАШЕ ВО УБАВИНИТЕ НА ДУБАИ

Маја Шишкова, купувач на стан од Адора Инженеринг во елитниот станбен објект Скопје-Под Водно, неодамна со нејзината сестра Василка уживаа во убавините на светската туристичка атракција Дубаи, каде отпатуваа на наградно патување со Адора. Преку фотографии тие ги споделија со нас впечатоците од незаборавната посета на ова популарно урбано и градежно чудо со екстремен подем.

Маја најмногу ја воодушевиле фонтаните во Дубаи, огромната кула Бурџ Халифа и високите облакодери, пустинската сафари авантура полна со адреналински доживувања, недогледните морски плажи, прекрасниот поглед од хотелот Марина вју, посетата на Абу Даби, забавите во познатите дискотеки, барови и ноќни клубови, прошетките низ шопинг моловите, испреплетеноста на традицијата, модерниот свет, луксузот и богатството на домашното население со милионите странци.

 

За купувачите на стан на претстојниот Саем за недвижности на почетокот на март во Скопје, Адора Инженеринг подготвува нови изненадувања..

Archive