ВЛАДИМИР НАУМОВСКИ-КУПУВАЧОТ НА СТАН ВО ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ СКОПЈЕ-ПОД ВОДНО СО АДОРА БЕШЕ НА НЕЗАБОРАВНО ПАТУВАЊЕ ВО ДУБАИ

Купувајќи елитен висококвалитетен енергетски ефикасен стан во репрезентативниот објект Скопје-Центар-Под Водно од Адора Инженеринг Скопје  на саемот за недвижности, Владимир Наумовски ја доби вредната награда „Со Адора во Дубаи“. Наумовски вели дека пресудно за неговата одлука да го купи станот била атрактивната локација, препознатливиот квалитет на станбените објекти на Адора Инженеринг и тоа што станот бил токму таков каков што од секогаш си замислувал и посакувал. Наградното патување во Дубаи, организирано од Адора, Владимир го изненади и му овозможи едно незаборавно доживување, прошетка низ градежните чуда на Дубаи, запознавање со традицијата, културата, историјата и модерниот развој на една од најразвиените земји во светот, многу капење на топлите морски плажи и атрактивна забава со пустинското сафари. Владимир Наумовски кој е презадоволен од новиот дом, освежен и исполнет од егзотичното патување во Дубаи им порачува на купувачите на Адора Инженеринг да си купат топол, убав, модерен, квалитетен и економичен дом и да влезат во играта за вредните награди со кои градежната компанија им возвраќа на верните купувачи за направениот избор и за подарената доверба.

Купувачот на елитен стан во објект Скопје-Под Водно на наградното  патување „Со Адора во Дубаи“

           

            

         

Archive