ВО ЧЕСТ НА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ, АДОРА ЗА КУПЕН СТАН, ИЗНЕНАДУВА СО ВРЕДЕН ПОДАРОК

По повод денот на вљубените, Адора Инженеринг на купувачите на стан ќе им подари интересен и вреден подарок, во духот на љубовта и заедништвото. Со оваа промотивна акција, градежната компанија сака да ги израдува купувачите и да внесе љубов и топлина во нивниот нов, сигурен и квалитетн еко дом од единствениот градежен супербренд во Македонија за 2013/2014 година. Адора Инженеринг. 

Archive