ПРОБНОТО ПАРНО ГРЕЕЊЕ ВО ОБЈЕКТОТ ПОД ВОДНО И ДВА ОБЈЕКТИ ВО НОВО ЛИСИЧЕ-СКОПЈЕ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОКОЛУ 15 НОЕМВРИ

Градежната компанија Адора Инженеринг-Скопје ги известува станарите во елитните објекти на компанијата: Скопје-Под Водно на ул. „Димче Мирчев“ бр. 20 во центарот на Скопје и двата станбени објекти во комплексот „Адора“ во Ново Лисиче, општина Аеродром, на бул. „АСНОМ“ бр. 33 и ул. „Февруарски поход“ бр. 42, дека околу 15-ти ноември треба да започне пробното парно греење, што ќе трае околу 15 дена. Точниот датум на пуштање на пробното парно греење зависи од Балкан Енерџи Груп, состојбата на постојните станбени објекти поврзани со топлификацискиот систем на Град Скопје и други фактори, за што станарите ќе бидат на време информирани со известувања на објектите и со најава на веб страната и корпоративниот фб на Адора Инженеринг. По завршување на пробното греење, секој станар кој ќе сака да користи услуга на БЕГ, треба да склучи договор со Балкан Енерџи Груп, по што во станбените објекти системот за  греење ќе започне да функционира непречено.

Елитни станбени објекти Скопје-Аеродром-Ново Лисиче

 

                          

 

Archive