Семејството на познатиот фудбалер Живко Трајанов од Радовиш во посета на Адора инженеринг од каде го купи 30-тиот стан за радовишани

Адора инженеринг денес беше домаќин на исклучителниот спортист Живко Трајанов од фудбалскиот клуб „Плачковица“ и фудбалскиот клуб „Рудар“, најдобриот центарфор на сите времиња од Радовиш и Пробиштип во македонската лига. Живко и неговата сопруга Ана од Адора инженеринг го купија  јубилејниот 30-ти стан, продаден од овој потврден градежен бренд на граѓаните на Радовиш, каде генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец, од роднините и пријателите целиот живот ја црпи креативната енергија за создавање вредни дела. Иако не припаѓаат на иста генерација, Живко Трајанов и проф. д-р Ванчо Чифлиганец, заедно учеа во основното училиште Раклиш, Радовишко, со што се потврдува и шири духот на победата на жителите на Раклиш и Радовиш, кои се успешни во различни области. 

 

Archive