ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ОДБЕЛЕЖАНИ СВ. ТРИФУН И СВ. ВАЛЕНТИН

Со романтични цветни аранжмани, подарок за сите дами во компанијата од ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец, денес во Адора Инженеринг се одбележаа двата празници Св. Трифун и Св. Валентин. Дамите како ударен менаџерски и стручен тим на компанијата, по деновите исполнети со динамична и напорна работа, во  миговите на оддишка, добија убаво внимание од менаџментот, како сатисфакција и мотивација за натамошни успеси во работата и животот. Со внимание, цвеќе, љубов и вино сè е полесно и поубаво.

Дамите од Адора Инженеринг со ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец

Archive