Адора акција во месец април за сите здравствени работници

ЗА ХУМАНИТЕ СРЦА НА ЛЕКАРИТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ОД АДОРА ВО АПРИЛ

Адора акција во месец април за сите здравствени работници„ЗА ХУМАНИТЕ СРЦА НА ЛЕКАРИТЕ“ е специјална акција што во месец април, по повод Светскиот ден на здравјето-7 април, ја спроведува градежната компанија „Адора Инженеринг“ со поволна понуда за лекарите и сите здравствени работници кои ќе купат стан во елитните објекти во Скопје, Охрид и Струмица. Целта на понудата насловена : „ЗА ХУМАНИТЕ СРЦА НА ЛЕКАРИТЕ ОД АДОРА“, е на сите здравствени работници во медицинските установи, кои секојдневно се грижат за здравјето на граѓаните и со нивната хуманост и пожртвуваност, лекуваат и спасуваат животи, да им се возврати со посебно внимание и грижа, по поволни услови да станат сопственици на нов квалитетен еко дом изграден по најновите светски стандарди од „Адора.

 

ЕДЕН ОД ОБЈЕКТИТЕ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

ЕДЕН ОД ОБЈЕКТИТЕ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

 

 

Archive