ЗИМУВАЊЕ ВО БАНСКО ЗА СЕКОЈ КУПЕН СТАН ДО 15-ТИ ФЕВРУАРИ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

По повод рекордната продажба на 302 стана во 2014-та година, Адора инженеринг ќе ги награди со зимување во Банско, сите купувачи на стан од овој градежен бренд од почетокот на годинава до 15-ти февруари 2015-та година. Ценејќи ја довербата и лојалноста на своите купувачи, Адора инженеринг сака да им  возврати со  грижа, внимание и наградување на купувачите, како дел од големото семејство на компанијата која одбележа 12 години од своето постоење како лидер во високоградбата во Македонија.  

Објекти со енергетски пасош А-Класа Скопје- Општина Аеродром
Модерен комплекс „Адора“-Скопје-Аеродром-Ново Лисиче
Еко станбено-деловен објект Скопје-Центар-Под Водно
Прв енергетски станбен објект во Охрид-Билјанини Извори
Archive