Контакт

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ

Контакт форма

КОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ

Сектор недвижности:

Катерина Коршул

менаџер за продажба

Наташа Попова

менаџер за продажба

Соња Маџовска

менаџер за продажба

Кабинет на генерален и извршен менаџер:

Снежана Петкова

Извршен асистент