НОВОСТИ

НОВОСТИ

БЕТОНИРАНА ПЛОЧАТА НАД ПРИЗЕМЈЕ НА КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

БЕТОНИРАНА ПЛОЧАТА НАД ПРИЗЕМЈЕ НА КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Стручниот и професионален тим на Адора инженеринг, со вредните градители и мајстори,  под надзор на градежните инженери и друг висококвалификуван кадар, ја поставија плочата над приземје на атрактивниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, во која се вградени 450 м3 високо-квалитетен бетон МБ 35 и 68 тони арматура. Свежото време со намалените температури што ни ги донесе есента, не се пречка за работата, туку сѐ се одвива според предвидениот план и динамика за градба, под целосна контрола на проф. д-р Ванчо Чифлиганец, генерален директор на Адора инженеринг. Денес продолжува интензивната работа на армирање, шелување и бетонирање на столбовите на ниво на мезанинот на објектот.

Новиот комплекс Адора Flatiron Скопје се гради на само 1 километар оддалеченост и 10 минути пеш од централниот плоштад на метрополата, кој со препознатливата архитектура ќе го донесе урбанистичкиот дух на Њујорк во Скопје и ќе биде нов уникатен белег на Македонија и регионот.  Адора Flatiron Скопје ќе им понуди на граѓаните одлични услови за квалитетно домување и водење успешни бизниси, на едно повисоко и поразлично ниво од досегашните стандарди, во лесно достапен објект со докажана стабилност, европски квалитет и А енергетска класа, проектиран за интимно домување на станарите во градското урбано јадро на Скопје.

 12048742_889968224419459_1854302326_n

IMG_20150928_125008

IMG_0495

Адора Flatiron Скопје
Адора Flatiron Скопје

Render 2

Адора

Поврзани вести

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ