render Aerodrom Kruzen tek

СО БЕТОНИРАЊЕ НА ТЕМЕЛНАТА ПЛОЧА ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ КРУЖЕН ТЕК ВО СКОПЈЕ

Денеска, со бетонирање на темелната плоча од страна на стручниот високопрофесионален тим на Адора инженеирнг, започна да се гради новиот станбено-деловен објект Аеродром-Кружен тек во комплексот објекти Адора на почетокот на општина Аеродром, на само 10 минути пеш од главниот плоштад Македонија во Скопје. На првиот ден од градбата, во темелната плоча се вградени 1.000 м³ бетон МБ 30 и 110 тони железна ребреста арматура, што е цврста основа за изградба на стабилен објект, кој според стандардизираната методологија на градба на Адора инженеринг е со врвна сеизмичка безбедност, докажана со вештачки земјотрес. Аеродром-Кружен тек проектиран на десет ката, нуди голем избор на квалитетни функционални станови со површина од 34 до 84 м², ексклузивни деловни простории од 51 до 73 м², со можност за спојување и 136 модерни паркиралишта на две подземни нивоа и партер, а со одличната енергетска ефикасност А-класа објектот на станарите ќе им заштедува енергија за греење и ладење до 6 пати, споредено со поранешниот станбен фонд во Македонија. Станбено-деловниот објект Аеродром Кружен тек, кој се гради наспроти здравствената поликлиника Јане Сандански, црквата Св. Илија и детската градинка Изворче, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица, со лесен пристап до главните сообраќајници, значајни институции и центри во општина Аеродром и Скопје, на граѓаните им нуди можност под поволни услови да станат сопственици на дом со европски квалитет и луксузен деловен простор за успешен бизнис во близина на централната урбана зона на македонската метропола.

image-2ea58d4e64ddbcb9bd68d281d4431d57e74eedd028513a2dd6c5601b6f50814d-V render Aerodrom Kruzen tek

mapa-so-sliki--kruzen-tek

Архива