Dusko web

Финансиска анализа на Душко Чифлиганец во магазинот Капитал на тема „Недвижнините како алтернатива за инвестирање“

Во новиот број на бизнис магазинот Капитал, во специјалниот прилог „Финансии“, во натписот „Вложувањето во квалитетна недвижност е најсигурна инвестиција и најцврста валута“, Душко Чифлиганец, заменик генерален директор во Адора инженеринг, анализира и аргументира на прашањето: Кој е најдобриот чувар на вредноста на Вашите пари, во темата „Недвижнините како алтернатива за инвестирање“…

Dusko Kapital

Архива