НОВОСТИ

НОВОСТИ

Адора Ви посакува среќна и бериќетна со убавини Нова 2022 година

Адора Ви посакува среќна и бериќетна со убавини Нова 2022 година

Адора Бизнис Групација на сите свои вработени, купувачи, соработници, клиенти и пријатели, им ја честита Новата 2022-ра година со желби таа да биде во знакот на доброто здравје, убавите, среќни и релаксирани моменти со најмилите, многу нови идеи и амбиции и остварени лични, семејни, професионални и колективни успеси.

Со поглед напред, полн со соништа, надежи, оптимизам, благодарност и посветеност кон себеси и своите ангажмани, посакуваме, заедно обединети, да создадеме амбиент за подобар живот, на кој ќе сме горди ние и идните генерации.

Адора Бизнис Групација, која оваа година одбележува 20 години постоење и успешен развој, работи на реализација на нови бизнис предизвици, продолжувајќи ја дведецениската традиција на вложување во општестевно одговорните проекти, градејќи попросперитетна и посреќна иднина на граѓаните, локалните заедници и општеството во целина.

Среќна Нова 2022-ра драги наши пријатели и весели празници, полни со топлина, ведар дух, благословеност и среќа!

Адора

Поврзани вести

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ