НОВОСТИ

НОВОСТИ

АДОРА ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА!

АДОРА ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА!

Затворајќи ја вратата на една година полна со предизвици, тешкотии и кризи, би сакале заедно да ја отвориме вратата на една поубава, посреќна, поздрава и поуспешна нова година.

Адора Бизнис Групација на своите вработени, клиенти, купувачи, соработници, пријатели и на сите граѓани им посакува среќни празници, со желби Новата 2023 година да биде бериќетна со убавини, успеси и нови вредни достигнувања. Новата година нека ни донесе убави лични, професионални, колективни и општествени достигнувања, на кои ќе бидеме горди сите, нека внесе нов повисок квалитет во нашиот живот и нека го обои светот во поубави и повесели бои.

Здравје, мир, среќа и напредок кај сите во Новата 2023 година!

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ