АДОРА ВИ ЈА ЧЕСТИТА НОВАТА 2021 И БОЖИЌНТЕ ПРАЗНИЦИ

Испраќајќи ја 2020 како година со многу нови предизвици, на почетокот од Новата 2021, Адора на сите граѓани, вработени, купувачи, деловни партнери и соработници, им посакува многу здравје, мир, спокој, љубов, радост и успеси, вредни за паметење. Со надеж дека сме побогати со едно ново искуство и нови проритети во животот, се надеваме дека пред нас е една година со подобар живот за сите, која ќе ни отвори нови можности за докажување, афирмација и развој на економски и општествен план, која ќе биде посреќна и поуспешна за сите граѓани и за нашата Македонија.
Драги наши пријатели, Ви посакуваме среќни новогодишни и божиќни празици, минете ги во радост, хуманост и семејна хармонија со најблиските.

Архива