1-maj-fb-cestitka

Адора инженеринг Ви го честита 1 мај- меѓународниот ден на трудот

Адора инженеринг на сите граѓани и работници во Република Македонија им го честита 1 мај – меѓународниот ден на трудот. Посветени во работата заедно да изградиме понапредна и просперитетна Република Македонија, во која континуирано ќе се вреднува трудот и ангажманот на секој нејзин граѓанин.

1-maj-fb-cestitka

Архива